Tjänster

image

AutoCAD

AutoCAD® (CAD) är en programvara från Autodesk som gör det möjligt för arkitekter, ingenjörer och byggproffs att skapa 2D och 3D ritningar. Vi bjuder följande tjänster för olika typ av projekt t.ex. bostäder, fastigheter, industri och infra projekt.

Läs mer
image

Revit-modellering

Autodesk Revit är modelleringsprogramvara för arkitekter, konstruktionsingenjörer, designers och entreprenörer. Det tillåter användare att utforma en byggnad och dess strukturella komponenter i 3D, kommentera modellen med 2D-ritningselement och få tillgång till byggnadsinformation från byggnadsmodellens databas.

Läs mer
image

Building Information Modelling (BIM)

BIM står för Building Information Modeling och är en arbetsflödesprocess. Den bygger på modeller som används för planering, design, konstruktion och hantering av bygg- och infrastrukturprojekt. BIM-programvara används för att modellera och optimera projekt genom att planera, designa, bygga och driva BIM-modeller.

Läs mer
image

Tekla modellering

Med senaste 3D teknik inom rendering och visualisering utför vi 3D modeller för fasader och inomhus detaljer. 3D rendering är mest effektiv teknik för att förverkliga idéer från skisser och inser hur fastighet/byggnad ser ut i verkligheten.

Läs mer
image

Cados Visuals

Vi skapar 3D-visualisering av bostadshus, villor, radhus, kontor, fler våningsfastigheter, sporthall, lekparker utvändigt  och invändigt, virtuella rundvandringar i 360 grader.

Våra VR tjänst erbjuder utsikt från alla vinklar som ger en realistisk representation och detaljer av en ide. 3D animeringar för alla arkitektsprojekt. Vi hjälper våra kunder att skapa en verklighet med denna teknik.

Läs mer