PROJEKT

Vad vi skryter om

Project

Atrium

Försäljningsmaterial utfört av oss, unikt Atrium Hus i 200kvm. För dessa hus i Örebro kommun har vi producerat 3D utvändigt bild enligt kunden smak och behöv. Innergård är insynsskyddad sällskapsytan.
Project

Gotlunda

En 3D bild på laduhus med genomtänkt planlösningen utfört av oss. Fina svarta detaljer och rimligt ljus ger det extra visualiseringseffekt.
Project

Aggerud

Ännu en gång exteriört vy av laduhus producerat av oss för försäljningssyftet. Snygg fasad färg, utebelysningen och carport till anslutning av huset gör komplett stilrent hus.
Project

Tyresö terrass

Bygglovshandlingar och konstruktionsritningar för en stor 300kvm terrass vid vattnet. Altan ska byggas i 3 olika nivåer att uppfylla Boverkets höjdens krav.
Project

Villa Khaled

3D planlösning av huset och trädgården för kund med rik smak. Kunden köpte nytt hus och villa göra om planlösning och trädgården. Men 3D bilder kunde de få helhetsbild hur deras hus skulle se ut.
Project

Fyra Radhus

Bygglovshandlingar och Arkitektsritningar för radhus projekt med genomtänkt planer och uteplats. Planlösningen ger rimlig ytan för familjen med 3 barn.
Project

Slagsta villa

Bygglovsritningar och arkitektsritningar för en villa i 100kvm med stora fönster partiet.
Project

Västerhaninge Uterum

Bygglovshandlingar och konstruktionsritningar för ett inglasad 15 kvm uterum för en villa i Västerhaninge.
Project

Sjöbo Villa

Bygglovshandlingar av en vackert villa från Lettland i Sjöbo kommun.
Project

Villa Löttinge

Exklusive Villa 200 kvm i 2 våningar med pool och jacuzzi. Attefallshus i 30 kvm. CADOS ansvarig för bygglovshandlingar, konstruktionsritningar, 3D exteriör och interiör visualisering.
Project

Radhus projekt

Radhus i 2 våningar med optimal planlösning. Fint landskap och gott med carport ger plats för en familjs hus. 3D rendering av hus i hela område, landskap och bygglovshandlingar utfört av oss.
Project

Bostadshus mitt i stan

Nya bostadshus mitt i stan. Vi fick uppdrag av 3d rendering av landskap, planera planlösningar, fasader, hela arktiektsbit.
Project

Fyra vånings bostadshus

Visualisera fina lägenheter i 4 våningshus med flera möjligheter.