OM OSS

deal

Vår historia

CADOS grundades i 2019 med målet att bjuda konsult tjänster till våra kunder när de behöver extra resurser. Vi samarbetar med Svenska, Skandinaviska och Europeiska kunder.

Efter många års erfarenhet inom byggbranschen upplevde vi att det finns ett stort behov av CAD / BIM-designhjälp inom arkitekt- och konstruktionsområdet. Därför uppstod idén att samarbeta med byggföretag som samarbetspartner och underkonsult för att utveckla tillsammans inom affärs och verksamhet.Vår Affärsidé

Vår affärsidé bygger på att leverera hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Som konsultföretag i branschen arbetar vi för våra kunder som extra resurser. Oavsett om vi arbetar direkt som samarbetspartner eller som underkonsult, garanterar vi högsta kvalitet för vårt arbete.

Vår vision

Vår vision är att bli den mest attraktiva samarbetspartner i vår bransch och arbetsmarknad. Vi strävar efter att ge expertis till våra kunder i ett stort variation av projekt. Vi hämtar in koncept av att leverera högre kvalitet och alltid prioritera kundens behov.vårt synsätt

Vi tror att tydlig kommunikation och leverans inom tid är den viktigaste delen av ett framgångsrikt genomförande av ett projekt. Vi tillhandahåller regelbundet kontakt med våra kunder, vilket ökar effektivitet, reducerar korrigeringar och leder till uppnå deadlines och mål. Vi jobbar ständigt med alla detaljer och specifikationer så att jobbet görs rätt första gången. Vi strävar efter bra projekt så att vi kan leverera hög kvalitet till ett bra pris med huvudfokus att göra våra kunder nöjda. Vi gillar att utföra de minsta detaljer så att det blir tydligt. Vi arbetar med de senaste tekniker. En av nycklarna till vår framgång kan tillskrivas vårt erfarna, kunniga team. Vi har ett starkt rykte för att vara professionella och sikt på kvalitet och värde för tid och pengar.

deal